Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@16:38:42 GMT

کارگاه کوچک خیاطی، نان آور چند خانواده/مسئولین در ایام کرونا حمایت کنند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۵۱۸۴

کارگاه کوچک خیاطی، نان آور چند خانواده/مسئولین در ایام کرونا حمایت کنند

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، کارآفرینی موفق، وجهی از حیات اجتماعی و اقتصادی است که در آن نفع عامه مردم با نفع کارآفرین به یک‌میزان محقق می‌شود. بانوان ایرانی که سال‌هاست پشتکار و استعداد خود را در عرصه‌های مختلف مانند تحصیل، علم و اجتماع ثابت کرده‌اند، اکنون از ظرفیت‌های بالقوه مهم جامعه ایرانی در امر کارآفرینی نیز به‌حساب می‌آیند و به‌طور روزافزونی در جوامع شهری و روستایی ایران پا به عرصه فعالیت گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی‌که به خاطر تحریم و مشکلات اقتصادی، ایران با چالش‌هایی در این حوزه روبرو هستند. یکی از این کارآفرینان از استان خراسان شمالی خود و کسب‌وکار خود را برای ما معرفی می‌کند.

سکینه هجرتی مدیر یک گروه تولیدی لباس در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: مدرک تحصیلی بنده دیپلم است و پس از گذراندن دوره‌های خیاطی شروع به شخصی دوزی کردم که با استقبال اطرافیان روبه‌رو شد، ازآنجایی‌که با تولیدی‌ها همکاری می‌کردم این توان را در خود دیدم که تولیدی خود را در بجنورد راه‌اندازی کنم به همین خاطر برای کسب تجربه به تهران رفتم و مدتی با تولیدی‌های تهران کارکردم.

وی در ادامه گفت: برای شروع کارش با مشکلات و سختی‌هایی نیز روبرو بوده است مثلاً اعتماد نکردن تولیدی‌های تهران به او به خاطر تجربه کم و همچنین آموزش چرخ‌کارهای شهرستان زیرا برای تولید کار حرفه‌ای چرخ‌کار ماهر نیاز داشتند و پس از آموزش چرخ‌کار خانواده‌ها باکار کردن آن‌ها در بیرون مخالفت می‌کردند.

هجرتی افزود: بعد از گذشت چند سال کار کردن خانم‌ها در بیرون از منزل مرسوم‌تر شد و خودم هم توانستم چرخ در اختیار خانم‌ها قرار دهم تا در منزل کار کنند.

وی تصریح کرد: تا قبل از شروع کرونا 25 نفر چرخ‌کار به‌صورت حضوری و دورکاری فعالیت داشتند که متأسفانه به دلیل کرونا این تعداد به 10 نفر کاهش‌یافته است.

این کارآفرین بجنوردی از تسهیلاتی که به وی پیشنهادشده بود گلایه کرد و گفت: بانک‌ها تسهیلات را بیشتر برای خرید لوازم ارائه می‌دهند درحالی‌که من باوجود داشتن ۱۷ سال سابقه  کاری لوازمم تکمیل است من در این شرایط اقتصادی به نقدینگی احتیاج دارم تا بتوانم پارچه تهیه کنم چرخ‌کارهایمان را حمایت کنم و تولید داشته باشم.

گفتنی است، خانم هجرتی کارآفرین برتر استان در سال‌های ۸۷ و ۸۸ شناخته شدند و دو سال پیاپی در همکاری که با آموزش پرورش استان داشتند جزوه تولیدی‌های نمونه انتخاب‌شده بودند.

 

 

وی گفت: من به خانم‌های مثل خودم که دارای مدرک تحصیلی پایین هستند می‌گویم که می‌توانند هنر خود را هرچند کوچک گسترش دهند و در این زمینه موفق باشد و مهم‌تر از هر عاملی خانواده در موفقیت یک خانم نقش به سزایی دارد.

 

 

تولیدکننده بجنوردی ادامه داد: از مسئولین امر تقاضای همکاری بیشتری دارم به‌خصوص درزمینهٔ بیمه چرخ‌کارانی که در منزل کار می‌کنند و همچنین خواهش می‌کنم کار را از استان خارج نکند و به ما به‌عنوان یک تولیدکننده حرفه‌ای اعتماد کند.

 

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان شمالی کارآفرینی مشکلات اقتصادی تولیدی ها چرخ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو

هاشم علایی در جریان بازدید از غرفه واحد‌های تولیدی استان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور که با عنوان ایران اکسپو در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگ‌ترین و مهمترین رویداد صادراتی کشور محسوب می‌شود که نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور دنیا برای بازدید از آن حضور دارند.

او تصریح کرد: این نمایشگاه فرصت بسیار مناسبی است تا تولیدکنندگان ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی، نسبت به استفاده از ظرفیت بازار‌های جدید و توسعه بازار‌های صادراتی موجود اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از حمایت مالی این شرکت برای حضور واحد‌های تولیدی در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی خبر داد و افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو، از حضور و بازدید ۱۲ واحد تولیدی استان حمایت مالی شده است که با این نوع حمایت‌ها تلاش می‌کنیم ضمن کمک به ارتقاء دانش و فناوری تولید کنندگان، زمینه‌های شناسایی، توسعه بازار هدف و فروش محصولات تولیدی آنان نیز فراهم شود.

علایی اضافه کرد: در سال گذشته از حضور ۱۷۹ واحد تولیدی در نمایشگاه‌ها حمایت مالی شده است که ۳۸ مورد از آن مربوط به نمایشگاه‌های خارجی بوده است.

او، این حمایت‌ها را در قالب اجاره غرفه، بازدید از نمایشگاه‌های اختصاصی، تخصصی، توانمندی، اکسپو، نمایشگاه فروش و همچنین اعطای کمک هزینه‌های اعزام هیات‌های تجاری به خارج از کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد با برنامه‌های حمایتی که در قالب کمک‌های بلاعوض از واحد‌های تولیدی و سرمایه‌گذاران انجام می‌شود شاهد توسعه صنعت استان و افزایش اشتغال در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • دیدار فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت روز کار و کارگر با خانواده شهید
  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است